Dr. Tasič

Prehranski svetovalec dr. Tasič

Svetovanje o vplivu prehrane na zdravje

Dr. Tasič je predstojnik oddelka za interno intenzivno medicino v Celje od ustanovitve 1978. Izpopolnjeval se je pri prof. Hannu v Genolijeju v Švici in sodeloval na prvem kongresu intenzivne medicine v
Parizu. Uvedel je ambulantno diagnostiko: obremenitveno testiranje srčnega bolnika, polikardiografijo, prve radio izotopske preiskave srca pri prirojenih napakah s šantom, prve UZ preiskave srca, uvedel metodo vstavljanja začasnega srčnega vspodbujevalca, sodeloval pri začetkih trombolize itd.
Zaradi stresne KMP je zamenjal službo in ustanovil ter postal
Predstojnik kardiološkega dispanzerja 1984. Ob tem so Celju ustanovili II. koronarni klub v Sloveniji, postal je strokovni vodja Koronarnega kluba Celje in opravlja to funkcijo še danes. Od 1992 je ustanovni član in član upravnega odbora Združenja kardiologov Slovenije
Od 1993 je predsednik Celjske podružnice Društva Za zdravje srca in ožilja Slovenije in strokovni sodelavec Društva na srcu operiranih bolnikov.
Vodja specialistične dejavnosti ZD Celje je od leta 1994, Vodja delovne skupine za rehabilitacijo in FD, Podpredsednik Združenja kardiologov od 2002, Vodja delovne skupine za ehokardiografijo od 2004, Vodja Slovenske šole Ehokardiografije od 2005.

Sodeloval je v različnih raziskavah s področja kardiologije v Sloveniji in mednarodnih raziskavah aritmij in monitoringa srčnega ritma.
Izobraževal se je iz ehokardiografije v času podiplomskega študija 1978, pri prof. Nikoloziju v Pordenonu. Na dveh tečajih Ehokardiografije v Krajnski Gori, na šolah Euroecha, kjer sodeluje od leta 1998, na Ultrazvočnih tečajih v Sanct Wolfganu, v Slovenski šoli ehokardiografije, opravil je diplomo iz spiroergometrije pri prof. Wassermanu 1998, ter številne druge tečaje in seminarje.

Prijavite se na posvet o prehranskih dopolnilih

Nalaganje koledarja...
- Na voljo
 
- Rezervirano
 
- Na čakanju
 
- Delno rezervirano


Vnesi spodnjo kodo

captcha